Termeni şi condiţii – BestCBDoil.ro

Condiţii generale

BestCBDoil.ro este societatea care deţine şi are in administrare site-ul “BestCBDoil.ro”. Acest document guvernează relația dvs. cu site-ul BestCBDoil.ro. Accesul la și utilizarea acestui site și a produselor și serviciilor disponibile prin intermediul acestui site web (denumite în continuare “Servicii”) sunt supuse următorilor termeni, condiții și notificări (“Termeni și condiții”). Prin utilizarea Serviciilor, sunteți de acord cu toți Termenii și condițiile, care pot fi actualizați de noi fără a vă notifica în prealabil. Ar trebui să verificați în mod regulat această pagină pentru a lua cunoștință de eventualele modificări aduse Termenilor și condițiilor.

Accesul la acest site este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica Serviciile fără notificare prealabilă. Nu vom fi responsabili dacă, din orice motiv, acest site nu este disponibil în niciun moment sau pentru orice perioadă. Din când în când, putem restricționa accesul la anumite părți sau la întregul site web.

Acest site poate conține legături către alte site-uri (“site-urile conectate”), care nu sunt operate de către BestCBDoil.ro; BestCBDoil.ro nu are control asupra site-urilor conectate și nu își asumă nicio responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierdere sau deteriorare care ar putea apărea din cauza utilizării de către dvs. a acestora. Utilizarea de către dvs. a site-urilor conectate va fi supusă condițiilor de utilizare și serviciilor conținute în fiecare dintre aceste site-uri.

Politica de confidentialitate

Politica noastră de confidențialitate, care stabilește modul în care vom folosi informațiile dvs., poate fi găsită aici. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu procesarea descrisă acolo și garantați că toate datele furnizate de dvs. sunt corecte.

Interdicţii

Acest site web nu trebuie utilizat în mod abuziv. Nu veți: comite sau încuraja o infracțiune penală, transmite sau distribui un virus, troian sau orice alta forma de malware si material care este rău intenționat și dăunător din punct de vedere tehnologic, care încalcă încrederea sau este în vreun fel ofensator sau obscen. Nu veți încerca să obțineți acces la oricare dintre serviciile acestui site și nu veți încalcă drepturile de proprietate ale altor utilizatori; nu veți trimite orice materiale publicitare sau materiale promoționale nesolicitate, denumite în mod obișnuit “spam” și nu veți încearca să afectați performanța sau funcționalitatea oricăror computere care accesează sau sunt accesate prin intermediul acestui site web. Încălcarea acestei dispoziții poate constitui o infracțiune penală și BestCBDoil.ro va raporta o astfel de încălcare autorităților competente în materie de aplicare a legii și va dezvălui identitatea lor.

Nu vom fi răspunzători pentru nici o pierdere sau daună cauzată de un atac de tip DDoS, de viruși sau de alte materiale dăunătoare din punct de vedere tehnologic care pot să vă infecteze echipamentele, programele de calculator, datele sau alte materiale datorate utilizării de către dvs. a acestui site Web sau descărcării de către dvs. a oricărui material publicat pe acesta sau pe orice site web legat de acesta.

Proprietatea intelectuală, software și conținut

Drepturile de proprietate intelectuală pentru toate software-urile și conținutul (inclusiv imaginile foto) puse la dispoziția dvs. pe sau prin intermediul acestui site rămân proprietatea BestCBDoil.ro sau a licențiatorilor săi și sunt protejați de legile și tratatele de copyright din întreaga lume. Toate aceste drepturi sunt rezervate de  BestCBDoil.ro și de licențiatorii săi. Puteți stoca, imprima și afișa conținutul furnizat exclusiv pentru uz personal. Nu aveți voie să publicați, să manipulați, să distribuiți sau să reproduceți în alt mod, în orice format, vreun conținut sau copii ale conținutului furnizat sau care apare pe acest site și nici să utilizați astfel de conținut în legătură cu orice afacere sau societate comercială.

Condiții de vânzare

Plasând o comandă vă obligați să achiziționați un produs și să respectați următorii termeni și condiții. Toate comenzile sunt supuse disponibilității și confirmării prețului comenzii.

Timpii de expediere pot varia în funcție de disponibilitate și în funcție de eventualele întârzieri care rezultă probleme de curierat sau de forță majoră pentru care nu vom fi responsabili.

Pentru a putea achiziționa produse de pe  BestCBDoil.ro trebuie să aveți peste 18 ani. BestCBDoil.ro își rezervă dreptul de a refuza orice solicitare făcută de dvs. În cazul în care comanda dvs. este acceptată vă vom informa prin e-mail. Atunci când plasați o comandă, sunteți de acord că toate detaliile pe care ni le furnizați sunt adevărate și exacte. Pretul produselor poate varia făra să fiți notificați in prealabil.

Contractul

Când plasați o comandă, veți primi un e-mail de confirmare care confirmă primirea comenzii dumneavoastră: acest e-mail va fi doar o confirmare și nu va constitui acceptarea comenzii dvs. Un contract între noi nu va fi constituit până când nu vă vom trimite confirmarea prin e-mail că bunurile pe care le-ați comandat au fost expediate către dvs. Doar bunurile enumerate în e-mailul de confirmare trimis în momentul expedierii vor fi incluse în contractul format.

Prețurile și disponibilitatea

Cu toate că încercăm să ne asigurăm că toate detaliile, descrierile și prețurile care apar pe acest site sunt corecte, pot apărea erori. Dacă descoperim o eroare a prețului oricăror bunuri pe care le-ați comandat, vă vom informa cât mai curând posibil și vă vom oferi posibilitatea reconfirmării comenzii la prețul corect sau anularea acesteia. Dacă nu suntem în măsură să vă contactăm, vom trata comanda ca fiind anulată.

Costurile de expediere vor fi taxate în plus; aceste cheltuieli suplimentare sunt afișate în mod clar, după caz, și sunt incluse în “Costul total”. Plata se va face doar prin ramburs postal sau prin transfer bancar.

Garanția produselor

 BestCBDoil.ro garantează calitatea produselor oferite. Dacă aveți probleme cu produsele noastre înainte de data expirării (vezi eticheta flaconului), vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vă vom înlocui produsul gratuit.

Politica de returnare și rambursare

Dacă nu sunteți complet mulțumit de achiziția dvs., vă rugăm să ne anunțați în termen de 14 zile de la data cumpărării. Dacă doriți să vă returnați bunurile comandate, aveți la dispoziție 14 zile după aceasta. După primirea bunurilor returnate, vom iniția o rambursare pentru metoda originală de plată.

Disclaimer

Materialul afișat pe acest site este furnizat fără garanții cu privire la acuratețea acestuia. Cu excepția cazului în care se prevede în mod expres contrariul în limitele maxime permise de lege,  BestCBDoil.ro și furnizorii săi, furnizorii de conținut și agenții de publicitate exclud în mod expres toate condițiile, garanțiile și alți termeni care altfel ar putea fi impuse de statut, de dreptul comun sau de legea capitalului și nu este răspunzător pentru niciun fel de daune, inclusiv, dar fără a se limita la daune directe, indirecte, speciale, consecvente, punitive sau accidentale sau daune pentru pierderea de utilizare, profit, date sau alte imobilizări necorporale, deteriorarea fondului comercial sau a reputației sau costul de procurare a bunurilor și serviciilor substitutive care decurg din sau în legătură cu utilizarea, incapacitatea de utilizare, performanța sau eșecurile acestui site sau site-urile asociate și orice materiale postate pe acestea, indiferent dacă aceste daune sunt previzibile sau apărute în contract, delictuală, echitate, restituire, prin lege, prin lege comună sau altfel. Aceasta nu afectează

răspunderea BestCBDoil.ro pentru moartea sau vătămarea corporală care decurge din neglijența sa, declarația frauduloasă, prezentarea greșită a unei chestiuni fundamentale sau orice altă răspundere care nu poate fi exclusă sau limitată conform legii aplicabile.

Conectarea la acest site

Puteți să vă conectați la pagina noastră de pornire, cu condiția să o faceți într-o manieră corectă și legală și să nu vă deterioreze reputația sau să profitați de ea. Acest site nu trebuie să fie încadrat pe niciun alt site și nici nu puteți crea un link către nicio parte a acestui site decât pagina de pornire. Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără notificare.

Renunțarea la dreptul de proprietate asupra mărcilor

Cu excepția cazului în care se prevede în mod expres contrariul, toate persoanele (inclusiv numele și imaginile), mărcile și conținutul, serviciile și / sau locațiile terțelor părți prezente pe acest site nu sunt în nici un fel asociate, legate sau afiliate cu BestCBDoil.ro și nu trebuie să se bazeze pe existența unei astfel de conexiuni sau afiliere. Toate mărcile / denumirile comerciale prezente pe acest site sunt deținute de proprietarii mărcii respective. Atunci când se face referire la o marcă sau la o marcă, aceasta este utilizată exclusiv pentru a descrie sau a identifica produsele și serviciile și nu afirmă deloc că aceste produse sau servicii sunt aprobate de sau sunt legate de BestCBDoil.ro.

Despăgubire

Sunteți de acord să ne despăgubiți în orice moment și de orice prejudiciu, răspundere, daune și / sau costuri dar fără a se limita la acestea, care rezultă din utilizarea de către dvs. a acestui site web sau încălcarea Termenilor și condițiilor.

Variație

 BestCBDoil.ro are dreptul,la libera sa discreție, în orice moment și fără notificare de a modifica, elimina sau modifica Serviciile și / sau orice pagină a acestui Website.

Invaliditate

Dacă orice parte a Termenilor și condițiilor este inaplicabilă (inclusiv orice dispoziție în care excludem răspunderea noastră față de dvs.), aplicabilitatea oricărei alte părți a Termenilor și condițiilor nu va afecta toate celelalte clauze rămase în vigoare și în vigoare. În măsura posibilului, în cazul în care o clauză / subclauză sau o parte a clauzei / sub-clauzei poate fi tăiată pentru a face partea rămasă valabilă, clauza va fi interpretată în consecință. În mod alternativ, sunteți de acord că clauza trebuie să fie rectificată și interpretată astfel încât să seamănă foarte mult cu sensul original al clauzei / sub-clauzei, așa cum este permis de lege.

Reclamații

Există o procedură de tratare a reclamațiilor pe care o vom folosi pentru a încerca să rezolvăm disputele atunci când acestea apar pentru prima dată, vă rugăm să ne anunțați dacă aveți plângeri sau comentarii.

Renunțarea

Dacă încălcați aceste condiții și nu luăm nicio măsură, vom fi în continuare îndreptățiți să ne folosim drepturile și căile de atac în orice altă situație în care încălcați aceste condiții.

Întregul acord

Termenii și condițiile de mai sus constituie întregul acord al părților și înlocuiesc toate acordurile anterioare și contemporane dintre dvs. și BestCBDoil.ro. Orice renunțare la orice prevedere a Termenilor și condițiilor va fi efectivă numai dacă este scrisă și semnată de un director al BestCBDoil.ro.

Declaratie de confidentialitate si Disclaimer

Declarație de confidențialitate

Credem că datele personale ale vizitatorilor site-ului nostru trebuie tratate cu cea mai mare atenție. La prelucrarea datelor cu caracter personal, BestCBDoil.ro acționează în conformitate cu Legea privind prelucrarea datelor cu character personal și cu alte legi privind confidențialitatea.

Prelucrarea datelor personale

Atunci când plasați o comandă, creați un cont, puneți întrebări sau postați comentarii pe site-ul nostru  BestCBDoil.ro înregistrează date. Aceasta înseamnă că vă cerem să ne furnizați informații personale sau că împărtășiți aceste date din proprie inițiativă. În aceste cazuri, datele dvs. vor fi procesate numai pentru a vă determina identitatea. Informațiile dvs. nu vor fi furnizate unor terțe părți, cu excepția cazului în care  BestCBDoil.ro este obligat să facă acest lucru prin lege, prin ordin al instanței sau atunci când v-ați dat acordul.

Politica de Cookies

Unele portiuni ale acestui site pot conține cookie-uri. Fișierele cookie sunt mici fragmente de informații pe care un site web le stochează pe computerul dvs. Cookie-urile nu sunt folosite pentru a obține și a salva informații personale. Prin ajustarea setărilor browserului dvs. puteți modifica această procedură. În aceste cazuri, este posibil să nu aveți acces la anumite zone ale site-ului nostru.

Securitate

BestCBDoil.ro aplică măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a vă proteja datele personale împotriva pierderii sau a oricărei forme de prelucrare ilegală. Persoanele care acționează în numele BestCBDoil.ro și au acces la datele dvs. sunt vor tine aceste date secrete conform Regulamentului UE 2016/679.

Modificarea declaratiei

BestCBDoil.ro își rezervă dreptul de a aduce modificări acestei declarații. Prin urmare, vă recomandăm să consultați periodic această pagină.

Mai multe informatii

Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactaţi. De asemenea, dacă găsiți inexactități sau informații lipsă pe site-ul nostru, ne-ar ajuta să ne sesizaţi. Puteți trimite mesajul dvs. la adresa info@BestCBDoil.ro.

Disclaimer

Produsele și reclamațiile referitoare la produse specifice pe sau prin intermediul acestui site nu sunt aprobate pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor.

Acest site nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Produsele, serviciile, informațiile și alte tipuri de conținut furnizate pe acest site, inclusiv informațiile care pot fi furnizate direct pe acest site sau prin legarea la site-uri Web ale unor terțe părți, sunt furnizate numai în scop informativ. Vă rugăm să consultați un medic specialist în ceea ce privește orice diagnostic sau opțiuni de tratament legate de sănătate.

Informațiile furnizate pe acest site și pe site-urile web legate, inclusiv informații referitoare la condițiile medicale, de sănătate, tratamente și produse, pot fi furnizate în formă sumară. Informațiile de pe acest site, inclusiv orice etichetă sau ambalaj de produs, nu ar trebui să fie considerate ca un substitut pentru recomandările unui profesionist din domeniul sănătății. Acest site nu recomandă auto-gestionarea problemelor de sănătate. Informațiile de pe acest site nu sunt complete și nu acoperă toate bolile, afecțiunile, condițiile fizice sau tratamentul acestora. Contactați imediat medicul dumneavoastră dacă aveți orice întrebări legate de sănătate. Nu ignorați sau întârziați consultanța medicală pe baza informațiilor pe care le-ați citit pe acest site.

Nu trebuie să utilizați informațiile sau serviciile de pe acest site pentru a diagnostica sau trata orice probleme de sănătate sau pentru prescrierea oricărui medicament sau alt tratament. Trebuie să consultați întotdeauna cu medicul dumneavoastră și să citiți informațiile furnizate de fabricarea produsului și orice etichetă sau ambalaj de produs, înainte de a utiliza orice medicament, nutrițional, pe bază de plante sau homeopate sau înainte de a începe orice exercițiu sau program de dietă sau de a începe orice tratament pentru o sănătate problema. Oamenii sunt diferiti și pot reacționa diferit la diverse produse. Trebuie să vă consultați medicul despre interacțiunile dintre medicamentele pe care le luați și suplimentele nutriționale. Comentariile făcute în orice forum de pe acest site de către angajați sau utilizatori ai site-ului sunt strict propriile lor opinii personale făcute în propria lor capacitate personală și nu sunt afirmaţii susţinute de noi şi nu reprezintă poziția sau viziunea BestCBDoil.ro. Evaluările produselor de către toți angajații BestCBDoil.ro sau utilizatorii site-ului sunt strict propriile lor opinii personale făcute în propria lor capacitate personală și nu sunt destinate să înlocuiască îngrijirea medicală adecvată sau sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Verificați întotdeauna eticheta sau ambalajul produsului înainte de a utiliza orice produs. Dacă există discrepanțe, clienții trebuie să respecte informațiile furnizate pe eticheta produsului sau pe ambalaj. Dacă aveţi neclarităţi vă rugăm să contactați direct producătorul pentru a vă clarifica cu privire la etichetarea și ambalarea produsului.

BestCBDoil.ro nu este răspunzător pentru nicio informație furnizată pe acest site cu privire la recomandările privind utilizarea suplimentelor pentru tratarea afecţiunilor şi tulburărilor de sănătate. Produsele dietetice nu sunt destinate tratării, prevenirii sau vindecării bolilor. Consultați cu un specialist în domeniul sănătății înainte de a începe orice program de dietă, supliment sau exercițiu.